Nextgen Signing


Nextgen Signing (NGS) is de naam van onze software voor digital signage, narrowcasting en digitale menuborden. Dit is een krachtig digital signage pakket gericht op eenvoud en gebruiksgemak voor de eindgebruiker.

Content


Wat er op uw scherm verschijnt met NGS heeft u volledig zelf in de hand. Binnen NGS werken we met regio’s binnen een ontwerp. Deze regio’s hebben elk een eigen tijdlijn en kunnen van alles bevatten. Denk bijvoorbeeld aan afbeeldingen, video’s, tekst, RSS tickers of externe content als Twitter, Youtube, weersverwachting of uw eigen website.

Gebruikers


NGS is geschikt voor elke organisatie, van eenmanszaak tot multinational. U kunt verschillende rollen toewijzen aan uw uw collega’s of werknemers. U kunt toestemming  geven aan een collega om een ontwerp aan te passen. Terwijl u een andere werknemer toestemming geeft om maar een deel van dat zelfde ontwerp aan te passen. Dit is handig als bijvoorbeeld het hoofdkantoor bepaalde dingen sowieso vertoond wil hebben. Als u (nog) geen meerdere vestigingen heeft, geen probleem.   U blijft altijd volledig in controle

Roosters en afspeellijsten


In NGS heeft u volledige controle wanneer u iets wilt tonen op uw digital signage. Elk scherm kunt u apart bedienen of toewijzen aan een groep. Deze groepen of losse schermen hebben allemaal een eigen rooster. Hier kunt u eenvoudig instellen welke afspeellijst waar en wanneer moet afspelen. In te spellen op de minuut nauwkeurig! Afspeellijsten kunt u herhalen maar ook achter elkaar plaatsen in een campagne. Zo brengt u precies de boodschap over te brengen die u wilt, wanneer u wilt.

Drag en Drop


De NGS interface heeft als basis een intuïtief drag en drop systeem. Dit werkt net als hoe u gewend bent van uw besturingssysteem. Met de lage leercurve van de NGS interface heeft u binnen no-time door hoe het systeem werkt. Naast drag en drop zijn er genoeg andere mogelijkheden voor derde partijen (marketing bureau’s). Het is namelijk mogelijk om met HTML en CSS te stijlen. Eenvoud zonder in te leveren op mogelijkheden, het beste van twee werelden.

Groepen


Bij veel digital signage oplossingen is het beheren van meerdere schermen een omslachtig verhaal. De Digital signage oplossing van NGS maakt het beheren van meerdere schermen kinderlijk eenvoudig. U kunt, onafhankelijk van locatie, groepen aanmaken voor uw schermen. Zo’n groep schermen kunt u dan tegelijk aansturen. Zit er 1 scherm in een groep die vandaag iets anders moet tonen? Geen probleem, u kunt schermen die in een groep zitten ook nog afzonderlijk aansturen.

Templates


NGS stelt u in staat om templates te maken zodat u eenvoudig uw eigen huisstijl kunt gebruiken. Binnen deze templates kunt u regio’s aangeven die vrij gevuld kunnen worden. Ook is in te stellen welke collega een specifieke regio mag aanpassen. U kunt een template maken in uw huisstijl met uw logo en een regio met het nieuws die vast staan. In dezelfde template kunt u andere regio’s aangegeven zijn die wél vrij aanpasbaar zijn. U houd volledige controle terwijl uw collega toch de ruimte heeft om dingen toe te voegen en aan te passen.

Elk besturingssysteem ondersteund


Het maakt niet uit op welk platform uw pc of laptop draait. Van windows XP tot Windows 10, Linux of Mac: u kunt altijd inloggen op onze site om uw schermen te beheren.