Bovenaan in Google


Als ondernemer weet u het inmiddels wel: u moet op Google gevonden worden. Er zijn meerdere manieren om bovenaan in Google te komen, de snelste is Google Adwords. Google Adwords is het advertentie programma van Google, hierbij betaald u dus om op een bepaalde positie te verschijnen in de zoekresultaten.

Nederland is een van de 12 landen waar uitgebreide Google Shopping beschikbaar is voor adverteerders. Onze Google Adwords professionals zijn ook hierin gecertificeerd. Uw kans om optimaal gebruik te maken van dit opkomende platform !

Google Adwords Certified


Al onze Adwords professionals hebben met succes Google’s eigen Adwords examens gehaald en mogen zich dan ook Google Adwords Certified individual noemen.

Neem nu contact op!

Google Analytics


Een van de grootste voordelen van online marketing is de meetbaarheid. Vrijwel elke interactie van de bezoeker is te meten. Google Analytics is een service van Google die alle statistieken van uw campagnes en website(s) verzamelt en overzichtelijk maakt. Deze service helpt u niet alleen online resultaten inzichtelijk te maken, maar bied ook specifiek inzicht in de conversie cijfers. Door conversie optimalisatie kunt u de resultaten van uw website verbeteren.

Resultaten


Een Google Adwords campagne kunt u uiteraard zelf opzetten, vaak zien wij echter dat dan niet de resultaten behaald worden die men voor ogen had. Om dit te voorkomen en uw budget nuttig te besteden raden wij u altijd aan om een Google Adwords professional in te huren. Waar het om gaat, is de expertise die nodig is om een AdWords-campagne zo effectief mogelijk te maken. Deze expertise hebben wij bij Nextgentec in huis!